KAYSERİ / KOCASİNAN - MUSTAFA ÖNER İLKOKULU

Hıdırellez şenlik havasında kutlandı.

Nis

MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER PROJESİ KAPSAMINDA DOLU DOLU ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Nis

25 Nisan günü birlikte okuma etkinliğine katıldık.

Mrt

ÇEDES değerler eğitimi projesi kapsamında öğretmenimiz Fulya ÖNAL tarafından ramazan sokağı çalışması yapıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinliklerinde okulumuza gelerek tecrübe paylaşımında bulunan Sayın Dr. Mehmet ÜNLÜTABAK, Hemşire Sayın Gülkız  EMEKSİZ, Avukat Sayın Ayşe ARSLAN, Veteriner Hekimler Sayın Hüsnü Furkan GÜNEY, Sayın Fulya POLATDEMİR' e teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında,  öğretmenimiz Fulya ÖNAL önderliğinde Şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ve velilerimiz duygu dolu bir gün geçirdiler

Ekm

Gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen başta Funda MENEKŞE öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.